Hoe beheer ik bestanden via SFTP?

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Stop uw Minecraft server en ga naar Settings.

Stap 3: Kopieer de tekst onder SERVER ADDRESS en vul dat in onder Host: bij Filezilla.

Stap 4: Kopieer de tekst onder USERNAME en vul dat in onder Gebruikersnaam: bij Filezilla.

Stap 5: Vul onder Wachtwoord: bij Filezilla het wachtwoord van uw paneel in, laat Poort: leeg.

Hoe verwijder ik een bestand?

Stap 6: Klik rechtermuisklik op de file die u wilt verwijderen.

Stap 7: Klik vervolgens op Verwijderen om definitief het bestand te verwijderen.

Hoe download ik een bestand?

Stap 8: Klik rechtermuisklik op de file die u wilt downloaden.

Stap 9: Klik vervolgens op Downloaden het het bestand te downloaden.

Hoe upload ik een bestand?

Stap 10: Klik rechtermuisklik op de file die u wilt uploaden.

Stap 11: Klik vervolgens op Uploaden om het gewenste bestand te uploaden.