Artikelen over: Minecraft

Hoe beveilig ik mijn cracked Minecraft server?

Als je beschikt over een Minecraft server dat cracked spelers ondersteunt. Is het je misschien wel eens opgevallen dat deze spelers alle gebruikersnamen kunnen kiezen. En dat zelfs van bestaande spelers met een gekocht Minecraft account. Dat is een probleem, zo'n iemand heeft dan toegang tot alle permissies en spullen van een bestaande speler op de server. Om te voorkomen dat spelers met een cracked launcher controle kunnen overnemen van een bestaande speler dien je de server te beveiligingen. Een manier om dat te doen is aan de hand van een plugin, in deze tutorial vind je alle instructies!


Benodigd:
Minecraft server hosting java


Download de Minecraft plugin AutoMeReloaded.

Login het gamepaneel.Ga naar de Files.Open de folder plugins door op de naam te klikken.Klik op UPLOAD.Selecteer de gedownloade plugin AuthMeReloaded en klik vervolgens op openen.

Zodra de plugin volledig geüpload is, ga naar de console en restart de server.🎉 Zodra een speler nu voor de eerste keer de server betreed dient die een wachtwoord te maken.

Iedere keer dat een speler de server betreed dient hij zijn unieke wachtwoord in te voeren. Op die manier heeft iemand met een cracked Minecraft launcher die de naam kiest van een bestaand account geen toegang tot het account op de server.

Bijgewerkt op: 29/03/2023

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!