Hoe installeer ik forge op mijn Minecraft server?

Forge installeren voor (1.17 / 1.19+)
Forge installeren voor (1.8.8 / 1.16.5)

LET OP | Deze methode (1.17 / 1.19+) werkt alleen voor servers met het vooraf gekozen server type Forge. Maak een ticket aan om een ander gekozen server type te wijzigen.

Methode: Forge installeren voor (1.17 / 1.19+)

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Klik uw server aan, zet uw server op STOP en ga naar File Manager.

Stap 3: Verwijder alle huidige files die in de File Manager staan.

Wees er zeker van dat de JAVA versie van de server goed staat. Volg daarvoor deze tutorial.

Stap 4: Voer bij MINECRAFT VERSION de gewenste versie in, wij nemen als voorbeeld 1.18.2.

Stap 5: Ga naar Settings en klik op REINSTALL SERVER.

Stap 6: Wacht een moment en start de server op!

Methode: Forge installeren voor (1.8.8 / 1.16.5)

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Klik uw server aan, zet uw server op STOP en ga naar File Manager.

Wees er zeker van dat de JAVA versie van de server goed staat. Volg daarvoor deze tutorial.

Stap 3: Verwijder alle huidige files die in de File Manager staan.

Stap 4: Ga naar MinecraftVersion.net en klik op Forge.

Stap 5: Klik op Download bij de gewenste versie en klik vervolgens na het downloaden op Behouden.

Stap 6: Upload de eerder gedownloade file.

Stap 7: Klik op de 3 puntjes naast de file en klik vervolgens op Unarchive.

Stap 8: Start als laatste uw server op.