Hoe join ik een Minecraft server?

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Kopieer het Connection Adress dat er zo uit ziet NodeX.consulhosting.nl:XXXXX.

Stap 3: Open Minecraft en klik op Multiplayer.

Stap 4: Klik vervolgens op Add Server.

Stap 5: Plak onder Server Adress het eerder gekopieerde connectie adress.

Stap 6: Klik als laatste op Done om de server toe te voegen.

Veel plezier met jouw Minecraft server! Raadpleeg onze kennisbank voor aanvullende tutorials en artikelen over het beheren en configureren van je Minecraft server.