Artikelen over: ARK Hosting

Hoe join ik mijn ARK server?

Volg op voorhand de "Hoe setup ik mijn ARK server tutorial?".

Hoe join ik mijn ARK server?

Open Steam en navigeer naar Beeld linksboven, klik vervolgens op Servers.

Klik op het tabje FAVORIETEN, klik vervolgens op SERVER TOEVOEGEN.

3 Login op het gamepaneel.

Klik op jouw ARK server.

Navigeer naar de Network sectie.

Kopieer de HOSTNAME en PORT van de extra poort, dat is de poort waarbij "MAKE PRIMARY" staat.

Voer het gekopieerde server adres uit de vorige stap in het SERVER TOEVOEGEN tabblad, voorbeeld.

node11.consulhosting.nl:24980

Open ARK Survival Evolved en ga naar het multiplayer overzicht. Ga naar sessie filteren, klik vervolgens op FAVORIETEN waar je je ARK server zal zien om te joinen.

Zie je je server niet tussen de lijst? Zorg ervoor dat de ARK server online staat en het SETUP proces eerder succesvol is voltooid. Controleer ook of je de juiste server poort hebt gebruikt tussen de Network sectie. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

Bijgewerkt op: 26/02/2024