Hoe maak ik een vlakke wereld?

Login het gamepaneel.

Stop uw Minecraft server.

Klik op het kopje File Manager.

Open het bestand server.properties door op de naam te klikken.

Zet level-type: op flat.

Klik op SAVE CONTENT om uw wijzigingen op te slaan.

Verwijder de huidige world folder.

Ga terug naar de Console en START uw server weer op.

OPTIE 2, aan de hand van Multiverse Core.

Login het gamepaneel.

Installeer Multiverse Core. Mocht u niet weten hoe u een plugin installeert, bekijk dan deze tutorial.

Voer het commando /mv create <wereldnaam> normal -t flat uit in-game of via de console.

Uw vlakke wereld wordt nu aangemaakt, nadat uw vlakke wereld is aangemaakt kunt u erheen teleporteren door /mv tp <wereldnaam> te type.