Hoe OP of DEOP ik mezelf op mijn Minecraft server?

In deze tutorial leggen wij heel specifiek uit hoe jij jezelf OP geeft en hoe je iemand zijn OP afneemt.
Hoe OP ik mezelf op mijn Minecraft server?
Hoe DEOP ik mezelf of iemand anders in mijn Minecraft server?

Hoe OP ik mezelf op mijn Minecraft server?

Login op het gamepaneel.

Klik op jouw Minecraft server.

Start je Minecraft server op mocht het nog niet opgestart zijn.

Type nu onder het grote zwarte vlak het volgende.

op MINECRAFTNAAM

Verander MINECRAFTNAAM met uw eigen Minecraft naam.

Gefeliciteerd, je hebt jezelf succesvol OP rechten gegeven!

Hoe DEOP ik mezelf of iemand anders in mijn Minecraft server

Login op het gamepaneel.

Klik op jouw Minecraft server.

Start je Minecraft server op mocht het nog niet opgestart zijn.

Type nu onder het grote zwarte vlak het volgende.

deop MINECRAFTNAAM

Verander MINECRAFTNAAM met de Minecraft naam van de persoon die je wilt deopen..

Gefeliciteerd, je hebt succesvol de speler zijn rechten ontnomen!