Hoe upgrade ik naar premium Minecraft hosting?

In deze tutorial leggen we je uit hoe je in een paar stappen gemakkelijk upgrade van standaard naar premium Minecraft hosting.

Ga naar het gamepaneel en klik de betreffende server aan.

Ga naar de File Manager en klik het icoontje links boven aan om alle servers te selecteren.

Klik vervolgens op ARCHIVE en download het .tar.gz bestand dat in de bestanden lijst verschijnt door op de 3 puntjes ernaast te klikken

.

Zodra je het bestand goed hebt opgeslagen dien je je server te annuleren, volg tutorial.

Selecteer het gewenste Premium Minecraft hosting pakket en volg het bestelproces.

Ga vervolgens opnieuw naar het gamepaneel en klik dit keer de premium, net bestelde Minecraft server aan.

Navigeer je naar de file manager en upload het eerder gedownloade .tar.gz bestand.

Klik op de 3 puntjes van de eerder geuploade file en klik vervolgens op Unarchive.

Als vervolgens je server in de juiste Java versie staat ben je klaar om de server te starten!

Kom je er toch niet uit? Neem contact met ons op.