Hoe verander ik de motd van mijn server?

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Ga naar File Manager.

Stap 3: Open de file server.properties door op de naam te klikken.

Stap 4: Ga in deze file opzoek naar de motd:, hier kunt u uw motd aanpassen naar een text dat u zelf wilt.

Mocht u gebruik willen maken van gekleurde tekst kunt u op deze website de kleurcode vinden. De MOTD code dient u voor de tekst te zetten (Voorbeeld: \u00A74Hallo weergeeft tekst in een rode kleur.)

Letop: normale kleurcodes werken niet.

Stap 5: Klik op SAVE CONTENT om uw wijzigingen op te slaan.

Stap 6: Ga naar de Console en RESTART uw server.