Hoe verander ik de SEED van mijn Minecraft server?

In deze tutorial leren we je hoe je de seed van je Minecraft server veranderd.

Login op het gamepaneel.

Klik op jouw Minecraft server.

Ga naar de File Manager.

Ga opzoek naar de file server.properties en klik vervolgens op de naam.

Zoek nu in de server.properties level-seed=. Mocht je het niet kunnen vinden en je maakt gebruik van google kun je de sneltoets {Ctrl + F} gebruiken om te zoeken op level-seed=.

De volgende stap is het plaatsen van jouw gewenste SEED achter level-seed=. In de screenshot gebruiken we als seed de naam JOUWSEEDHIER - dit moet veranderd worden naar jouw gewenste seed. Klik vervolgens op SAVE CONTENT.

Verwijder de huidige world folder.

Ga terug naar de Console en RESTART de server.

Bijgewerkt op: 23/01/2024