Hoe voeg ik een server icon aan mijn Minecraft server toe?

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Zet uw Minecraft server uit en ga naar File Manager.

Maak of download een afbeelding van 64x64 pixels in png formaat.

Stap 3: Klik op UPLOAD en selecteer de afbeelding om vervolgens te uploaden.

Stap 4: Verander de file-naam naar server-icon.png door op de 3 puntjes naar het bestand te klikken.

Stap 5: Ga naar de Console en start uw server weer op.

Letop: het kan even duren voor de server icon van uw server pas werkt.