Hoe voeg ik een subuser toe aan mijn Minecraft server?

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Ga naar het kopje Users.

Stap 3: Klik op NEW USER.

Stap 4: Vul onder USER EMAIL het mail adress in van de persoon die u wilt toevoegen.

Stap 5: Kies welke permissies de subuser krijgt die u toevoegd door vakjes te selecteren.

Stap 6: Klik als laatste op INVITE USER om definitief een subuser toe te voegen.

De subuser ontvangt na het aanmaken van een subuser inlog gegevens via de mail gestuurt om een account aan te maken. De inlog gegevens worden gestuurd naar het mail adress dat u heeft ingevoerd.