Hoe zet ik een gedownloade map in mijn server?

⬇ Bekijk hieronder de Kennisbank Tutorial over dit onderwerp ⬇

Om deze Kennisbank Tutorial te volgen dient u Filezilla op uw computer hebben.

Stap 1: Login het gamepaneel.

Stap 2: Stop uw Minecraft server en ga naar Settings.

Stap 3: Kopieer de tekst onder SERVER ADDRESS en vul dat in onder Host: bij Filezilla.

Stap 4: Kopieer de tekst onder USERNAME en vul dat in onder Gebruikersnaam: bij Filezilla.

Stap 5: Vul onder Wachtwoord: bij Filezilla het wachtwoord van uw paneel in, laat Poort: leeg.

Stap 6: Klik met uw rechtermuisklik op de world file in Filezilla aan de rechterkant, klik vervolgens op Verwijderen.

Stap 7: Klik met uw rechtermuisklik aan de linkerkant op de world file, klik vervolgens op Uploaden.

Stap 8: Start uw Minecraft server weer op.