Wat zijn backup slots?

In deze Kennisbank Artikel leggen wij u uit wat backup slots zijn.

Wat kun je met backup slots?
Hoeveel backup slots heb ik nodig?
Hoeveel kosten backup slots?
Hoe gebruik ik de backup optie?

Wat kun je met backup slots?

Met backup slots kan je binnen enkele seconden een backup maken dit wordt opgeslagen op onze servers.

Ook kunt u heel gemakkelijk een backup restore, alles files worden dan binnen een minuut omgezet naar de files van de gemaakte backup.

Hoeveel backup slots heb ik nodig?

Backups kunnen verwijderd worden, u kunt dus genoeg hebben aan 1 backup slot wanneer u geen backups wilt bewaren.

Mocht u automatisch backups willen maken en laten verwijderen raden wij aan minimaal 3 backup slots te nemen.

Hoeveel kosten backup slots?

1 tot 25 = €0.50 per stuk.
50 = €20,00 totaal.
100 = €30,00 totaal.

Hoe gebruik ik de backup optie?

Wij hebben over dit onderwerp een andere Kennisbank Tutorial gemaakt. (Bekijk Kennisbank Tutorial)

ConsulHosting raad aan om altijd af en toe nog steeds een backup te maken voor op uw eigen computer, dit kunt u doen via SFTP of door het bestand van de gemaakte backup op het paneel te downloaden. Mocht er ooit iets gebeuren waardoor er data verlies is vanaf de server kant van ConsulHosting zal waarschijnlijk uw gemaakte backup op het paneel ook niet bruikbaar zijn. Backup slots zijn bedoeld voor client side problemen, zoals dat uw server wordt gegrieft of dat uw server niet meer werkt door een aanpassing of plotseling probleem.