Artikelen over: VPS Hosting

Hoe installeer ik Pterodactyl op mijn VPS?

Pterodactyl is een geavanceerd open source gamepaneel dat wereldwijd in gebruik wordt genomen door honderd duizenden gebruikers. Het gamepaneel heeft ondersteuning voor 75+ verschillende games en is omringd door een grote community. De installatie kan uitgevoerd worden op een VPS met Ubuntu, CentOS of Debian.

Benodigd:
VPS Hosting

Login de VPS doormiddel van SSH.

Volg de officiële Pterodactyl Panel installatie.

Volg de officiële Pterodactyl Wings installatie.

Voor beginners en starters met linux en Pterodactyl kan het ingewikkeld zijn om een succesvolle installatie te realiseren. Mocht je daarom tegen problemen aanlopen tijdens de installatie kun je voor vragen en ondersteuning terecht bij de community van Pterodactyl op Discord.

Krijg je de installatie niet zelfstandig voor elkaar en/of besteed je het liever uit? Wij van ConsulHosting zijn bereid om tegen een vergoeding de installatie voor je uit te voeren. Maak een ticket aan bij interesse, we kijken graag mee voor een passende prijs.

Bijgewerkt op: 15/11/2023