Artikelen over: VPS Hosting

Hoe verbind ik met het externe bureaublad van mijn Windows VPS

Stap 1: Open het programma Verbinden met Extern Bureaublad.

Stap 2: Vul bij Computer het IP Adress of de Host Name van uw VPS in en druk vervolgens op Verbinden.

Stap 3: U kunt nu in het Gebruikersnaam vakje de gebruikersnaam van uw VPS in, in de meeste gevallen is dit Administrator (Let op de hoofdletter), Vul vervolgens bij Wachtwoord uw VPS Wachtwoord in. Druk vervolgens op Enter of op het OK knopje.

Indien u tegen problemen aanloopt kunt u altijd een ticket aanmaken.

Bijgewerkt op: 26/01/2021