Artikelen over: Webhosting

Hoe wijzig ik het wachtwoord van een Mailbox?

Om deze Kennisbank Tutorial te volgen dient u een Webhosting Pakket bij ConsulHosting te hebben.

Stap 1: Login Directadmin.

Stap 2: Klik op E-mail Manager.

Stap 3: Klikt alsvolgt op E-mail Accounts.

Stap 4: Klik op de + teken naast het E-mail Account waarbij u het wachtwoord wilt wijzigen.

Stap 5: Klik alsvolgt op Change Password.

Stap 6: Vul bij Current DirectAdmin Password: het huidige wachtwoord van uw mailbox in, vul bij Enter new password: het nieuwe wachtwoord van uw mailbox in.

Stap 7: Klik als laatste op SUBMIT om definitief uw mailbox wachtwoord te wijzigen.

Bijgewerkt op: 07/02/2023