Artikelen over: Webhosting

Hoe upload ik mijn website via FTP?

Om deze Kennisbank Tutorial te volgen dient u een Webhosting Pakket bij ConsulHosting te hebben.

Login Directadmin.

Klik op Account Manager.

Klik vervolgens op FTP Management.

Klik op CREATE FTP ACCOUNT.

Vul bij FTP Username een username voor het FTP Account in (voorbeeld@domeinnaam.nl), vul bij Enter Password een wachtwoord voor het FTP Account in.

Klik als laatste op CREATE om definitief het FTP Account aan te maken.

Volg vervolgens deze kennisbank tutorial om Filezilla te downloaden.

Volg vervolgens deze kennisbank tutorial om erachter te komen hoe je de bestanden beheert.

Bijgewerkt op: 16/04/2024