Artikelen over: Webhosting

Hoe upload ik mijn website via FTP?

Om deze Kennisbank Tutorial te volgen dient u een Webhosting Pakket bij ConsulHosting te hebben.

Stap 1: Login Directadmin.

Stap 2: Klik op Account Manager.

Stap 3: Klik vervolgens op FTP Management.

Stap 4: Klik op CREATE FTP ACCOUNT.

Stap 5: Vul bij FTP Username een username voor het FTP Account in (voorbeeld@domeinnaam.nl), vul bij Enter Password een wachtwoord voor het FTP Account in.

Stap 6: Klik als laatste op CREATE om definitief het FTP Account aan te maken.

Stap 7: Volg vervolgens DEZE Kennisbank Tutorial om een SFTP Programma te downloaden.

Stap 8: Volg vervolgens DEZE Kennisbank Tutorial om erachter te komen hoe u uw bestanden beheert.

Bijgewerkt op: 09/02/2023