Hoe installeer ik een modpack op mijn Minecraft server?

Minecraft is op zichzelf al een uitgebreid spel met verschillende versies die elk verschillende functionaliteiten bieden. Ondanks dit kan verveling soms toeslaan. Om je spelervaring te vernieuwen en uit te breiden, is het installeren van een Minecraft modpack op je Minecraft server een uitstekende keuze. Met een modpack kun je je spelervaring veranderen en verbreden. Bij ConsulHosting bieden we je de mogelijkheid om in slechts een paar klikken een volledig modpack te installeren, met keuze uit meer dan 10.000 modpacks. Hoe je dit doet, leggen we je in deze tutorial uit.

Benodigd:
Minecraft Server Hosting

Login het gamepaneel en ga naar je Minecraft server.

Ga naar de Files, selecteer de volledige inhoud en klik op Delete om alle bestanden te verwijderen.

❗Tenzij er een back-up aanwezig is, verwijder je hiermee de volledige server en zal deze onherstelbaar zijn.

Ga naar Modpacks, kies eventueel nog een versie en loader, en zoek de gewenste modpack op.

Klik op Install en wacht tot de modpack is geïnstalleerd.

Ga naar de Console, klik op de Start knop en accepteer na enkele ogenblikken de EULA.

Help ons onze tutorials te verbeteren door je feedback hieronder achter te laten! ⤵️

Bijgewerkt op: 25/02/2024