Hoe verander ik de speler slots van mijn Minecraft server?

ConsulHosting hanteert geen limieten op het aantal speler slots. Standaard zijn Minecraft servers echter ingesteld op 20 speler slots. Als je meer spelers wilt toelaten op je server, moet je dit limiet aanpassen. Hieronder leggen we uit hoe je het maximaal aantal spelers op je Minecraft server kunt aanpassen.

Benodigd:
Minecraft Server Hosting

Login het gamepaneel en ga naar je Minecraft server.

Ga naar de Files.

Open het bestand server.properties door op de bestandsnaam te klikken.

Ga opzoek naar max-players=, de toetsenbord sneltoets Ctrl+F kan hierbij helpen.

Verander het aantal speler slots na max-players= naar het gewenste aantal.

💡 Bijvoorbeeld, voor 100 speler slots ziet het er zo uit: max-players=100.

Klik op Save Content om de wijzigingen op te slaan.

Klik tenslotte op de knop Restart om de server te herstarten.

Bijgewerkt op: 19/04/2024