Hoe voeg ik een extra poort aan mijn gameserver?

Voor sommige gameservers is een extra poort vereist. Bijvoorbeeld bij ARK, servers voor dit spel hebben een extra poort nodig. Voor Minecraft servers zijn er ook plugins zoals GeyserMC en Dynmap die een extra poort vereisen. Maar hoe kom je aan een extra poort? Het is eenvoudiger dan je misschien denkt.

Benodigd:
Game Hosting

Login het gamepaneel en ga naar je server.

Ga naar Ports, dit is te vinden onder More.

Klik op de knop Create Allocation om een extra poort aan te maken.

💡 De extra aangemaakte poort heeft de vermelding Make Primary.

Help ons onze tutorials te verbeteren door je feedback hieronder achter te laten! ⤵️

Bijgewerkt op: 22/04/2024