Waar kan ik mijn Server ID vinden?

Neem je contact op met onze klantenservice? Dan is het mogelijk dat we hebben gevraagd om je Server ID. In het geval dat je hier nog niet bekend mee bent, wil je vast weten waar je je Server ID kunt vinden. Volg daarom de onderstaande instructies.

Benodigd:
Game Hosting

Login het gamepaneel en ga naar je server.

Ga rechtsboven naar Settings.

Onder Debug Information, naast Server ID vind je het ID van de gameserver.

Raadpleeg onze kennisbank voor aanvullende tutorials en artikelen over het beheren en configureren van je dienst.

Bijgewerkt op: 11/03/2024