Hoe update ik de versie van mijn Minecraft Bedrock server?

Kun je niet op je Minecraft Bedrock server komen? Dan is de versie op de server waarschijnlijk verouderd, wat betekent dat je deze moet bijwerken. Gelukkig is dit heel eenvoudig met behulp van de onderstaande instructies.

Benodigd:
Minecraft Bedrock Server Hosting

❗Het update van de Minecraft Bedrock server is op eigen risico. We raden aan om vooraf een back-up te maken.

Login het gamepaneel en ga naar je Minecraft server.

Klik op de knop Stop om de server te stoppen.

Ga rechtsboven naar Settings.

Op deze pagina, klik op de onopvallende Reinstall Server knop.

Klik, nadat het installatieproces is voltooid, op de knop Start om de server te starten.